Overdracht van uw pensioenkapitaal op 1 juni 2021

De overdracht van uw pensioenkapitaal van ons fonds aan de PPI van ABN AMRO Pensioenen vindt plaats op 1 juni 2021. Dat is later dan gepland.

 

Waarom loopt het anders?
Een collectieve overdracht van pensioenen van de ene naar de andere pensioenuitvoerder mag alleen doorgaan als toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) akkoord is. Wij lieten u eerder weten dat wij een verzoek hebben ingediend en voor 1 januari 2021 bericht verwachtten. DNB heeft ons nu echter laten weten dat er vóór 1 januari 2021 geen oordeel komt. Wij hebben daarom besloten om de overdracht uit te stellen naar 1 juni 2021. Dat geeft ons en DNB voldoende tijd om alles voor uw pensioen administratief goed af te handelen.

 

Wat gebeurt er nu met uw pensioen?

Bent u nog in dienst bij SBOH en is uw opleiding nog niet afgerond? Dan gaat u vanaf 1 januari 2021 gaat u pensioen opbouwen bij SPH, het huisartsenpensioen. Dat gaat gewoon door. Uw opgebouwde pensioenkapitaal blijft nog even bij ons fonds. Dat dragen we op 1 juni 2021 over aan de PPI.
Bent u uit dienst bij SBOH en staat uw opgebouwde pensioenkapitaal nog bij ons fonds? Dan blijft uw opgebouwde pensioenkapitaal nog even bij ons. Dat dragen we op 1 juni 2021 over aan de PPI.

 

Bent u arbeidsongeschikt?

Vanaf 1 juni 2021 gaat u, zoals het er nu uitziet, premievrij pensioen opbouwen bij de PPI is van ABN AMRO Pensioenen. Hierover hebt u persoonlijk bericht ontvangen.

 

Op 1 juni 2021 zijn alle pensioenkapitalen overgedragen aan PPI ABN AMRO.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?