Wij gaan verder met SPH

Voldoende deelnemers willen lid worden van de BPV. Daarom kunnen wij verder in gesprek met SPH over de toekomst van uw pensioen.

 

We hebben u eerder laten weten dat Pensioenfonds HAIO, SBOH en LAD uw pensioen volgend jaar willen onderbrengen bij SPH, het huisartsenpensioenfonds. Echter, dat kan alleen als er genoeg huisartsen in opleiding lid willen worden van de beroepspensioenvereniging (BPV) van het huisartsenpensioenfonds.

 

86% wil lid worden BPV

Begin januari hebben wij daarom alle huisartsen in opleiding opgeroepen om aan te geven of zij lid willen worden van de BPV. 86% heeft hierop tot op heden positief gereageerd. Dat is ruim boven de 60% die nodig was. Dank u wel voor uw reactie!

 

SPH en PPI ABN AMRO

De BPV heeft bij het ministerie van Sociale Zaken geregeld dat de verplichtstelling is gewijzigd. Daarmee is de overgang definitief. U gaat pensioen opbouwen vanaf 1 januari 2021 bij SPH.

 

Het pensioenkapitaal dat u tot die datum hebt opgebouwd, dragen we over aan de PPI van ABN AMRO pensioenen. Daarvoor wachten we op akkoord van De Nederlandsche Bank (hierover leest u in dit bericht meer).  

 

Vragen?

Hebt u hierover vragen? Lees hier de veelgestelde vragen met antwoorden. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, laten we het u uiteraard weten. Dan plaatsen we informatie op deze website en/of u ontvangt persoonlijk bericht. We houden u op de hoogte!

 

Overige berichtgeving:

(14 december 2020) Overdracht van uw pensioenkapitaal op 1 juni 2021

(15 oktober 2020) Uw opgebouwde pensioenkapitaal gaat naar PPI van ABN AMRO pensioenen

(7 mei 2020) 'Pensioen meenemen? Misschien nu even niet...'
(16 maart 2020) ‘Veelgestelde vragen over aansluiten bij SPH’ wel of niet nog een keer opnemen hier?
(7 januari 2020) ‘Meer informatie over de toekomst van ons fonds’
(2 juli 2019) 'De toekomst van Pensioenfonds HAIO'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?