Deelnemers geven Pensioenfonds HAIO rapportcijfer 6,6

Dat is hoger dan het landelijk gemiddelde (6,5) dat pensioenfondsen van hun deelnemers krijgen. Dit blijkt uit het deelnemerstevredenheidsonderzoek dat het fonds dit najaar heeft gehouden onder de deelnemers.

Bijna tweehonderd mensen vulden de vragenlijst in van TNS NIPO. Wij willen alle deelnemers die hebben meegedaan, hartelijk bedanken voor hun medewerking. Dankzij hen zijn de resultaten representatief.

Enkele conclusies zijn dat ons fonds betrouwbaar en deskundig wordt gevonden. Deelnemers hebben vaker dan gemiddeld vertrouwen in ons fonds en voelen zich verantwoordelijk voor hun pensioen. Ze staan echter weinig open voor pensioeninformatie en vinden de informatie ook moeilijk te vinden. Verder geven ze de communicatiemiddelen van ons fonds een 6,2. Erg te spreken zijn de deelnemers over de vriendelijkheid van de medewerkers als ze naar de helpdesk bellen voor informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?