Ons fonds gaat digitaal

Wij informeren u zoveel als mogelijk per e-mail als er persoonlijke informatie voor u klaarstaat in Mijn Pensioencijfers.

 

Ons pensioenfonds stapt over van papier naar digitaal. Zo kunnen wij alle deelnemers snel en veilig informeren over veranderingen in hun pensioen en actueel inzicht geven in de pensioensituatie.

 

Werknemers hebben in februari 2020 bericht gehad dat werkgever SBOH de e-mailadressen aan ons doorgeeft. Oud-werknemers zijn in februari 2020 ook gevraagd om hun e-mailadres door te geven.

 

Pensioeninformatie digitaal? Hoe werkt dat?
U ontvangt brieven niet langer per post op uw thuisadres. In plaats daarvan krijgt u een e-mail als er persoonlijke pensioeninformatie digitaal beschikbaar is.
Zodra e-mailadressen zijn verwerkt, of u dat nu zelf invult of wordt aangeleverd door SBOH, gebruiken wij dat e-mailadres. Uw persoonlijke pensioeninformatie vindt u in het beveiligde deel Mijn Pensioencijfers van deze website. U logt in met uw DigiD . Vindt u het fijn om de informatie op papier te bewaren voor uw eigen administratie? Dan kunt u altijd een print maken van de informatie die u online krijgt.

 

Werknemers

SBOH levert dezelfde e-mailadressen aan waarop werknemers hun salarisstrook ontvangen.
• Wilt u pensioeninformatie op een ander e-mailadres? Log dan in op Mijn Pensioencijfers en wijzig het e-mailadres.
• Wilt u pensioeninformatie liever op papier? Log dan in op Mijn Pensioencijfers en wijzig uw voorkeur of stuur een ondertekende brief o.v.v. uw klantnummer en BSN naar het postadres van het pensioenfonds (zie 'Contact' rechts beneden op deze pagina).

 

Oud-werknemers

Digitaal is duurzamer, goedkoper en sneller. Daarom vragen wij ook oud-deelnemers om medewerking. Geeft ook u uw e-mailadres aan ons door?
• Daarvoor logt u op de website www.pf-haio.nl met uw DigiD in op Mijn Pensioencijfers.
• Vul uw e-mailadres in of geef aan dat u liever uw pensioeninformatie op papier wilt blijven ontvangen.

 

Wat gebeurt er als wij ons bericht niet op uw e-mailadres kunnen bezorgen?

Als onze e-mail aan u niet bezorgd kan worden, ontvangen wij daarvan automatisch een bericht. Oorzaak kan een typefout zijn in uw e-mailadres, uw mailbox is vol of een andere storing. In dat geval krijgt u van ons bericht per post, waarin wij u attenderen dat er persoonlijke informatie digitaal voor u beschikbaar is.

 

ico kl mijnpensioen

ico kl mijnsituatieverandert

ico kl overhetfonds

ico kl documenten

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Gaat u akkoord met het gebruik hiervan?